Constructii civile si industriale

Constructii civile si industriale

CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE

Construim orice, la standarde europene

Realizam constructii rezidentiale, nerezidentiale, comerciale si industriale inclusiv constructii cu cerinte si necesitati speciale, echipele noastre sunt instruite pentru a raspunde cu succes oricarei provocari.

Venim cu materialele adecvate, proiectare perfecta in functie de destinatia spatiului si dorintele dumneavoastra, realizam lucrari impecabile indiferent de anvergura proiectului in lucru.

Constructii civile si industriale

Rezultatele noastre?


Constructii estetice si functionale, fie ca vorbim de blocuri sau imobile de locuinte colective, locuinte individuale, depozite, hale metalice, hale industriale, centre comerciale sau simple platforme betonate.

Atunci cand discutam de constructii civile si industriale, firma noastra este sustinuta de activitatea fiecarui departament in parte, proiectul dumneavoastra fiind trecut prin filtrul unor oameni cu o experienta indelungata in domeniu, prin acest lucru urmarind eficientizarea timpului in vederea incadrarii in termenul stabilit.

Mai exact: planificam, proiectam, executam si livram proiectul conform cerintelor prezente in contact


Constructii rezidentiale si nerezidentiale

Construim locuinte individuale si colective, imobile multifunctionale dar putem executa si diferite elemente structurale necesare in diferite proiecte de orice complexitate si anvergura.

Constructii civile si industriale

Executam toata gama de lucrari – constructii civile si industriale

Serviciile noastre nu doar ca satisfac toate reglementarile si cerintele de calitate impuse de beneficiar, dar datorita procesului de eficientizare a lucrarii suntem capabili sa respectam si termenele prevazute in contract. De asemenea, in cazul in care aveti nevoie doar de o parte din expertiza noastra, va putem sprijini in proiectele dumneavoastra, oferindu-va o gama larga de servicii de la inchirieri utilaje pana la preluarea in subantrepriza a unor segmente de lucrari.

Constructii comerciale

Realizam de la stadiul de proiectare orice tip de constructie comerciala, la cheie:

Spatii si centre comerciale, cladiri de birouri, scoli si gradinite, sali de sport, hoteluri, sedii de firme

Constructii civile si industriale

Finisajele fac diferenta

Ele pun in valoare arhitectura si executia elementelor structurale, iar acesta este motivul pentru care noi le dam atentia ceruta. Folosind tehnici moderne si metode clasice, realizam lucrari de o estetica impecabila si durabilitate sporita.

Dispunem de toate resursele pentru executia intregii game de lucrari de constructii


Doriti sa realizati o constructie?

Va invitam la o discutie personalizata. Avem toate resursele materiale si fizice pentru executarea oricarei constructii, indiferent de scopul ei.

Putem sa realizam si efectuarea anumitor lucrari care fac parte din procesul de constructie, dar in acelasi timp putem asigura executia gamei complete de lucrari, indeplinind cele mai exigente cerinte de arhitectura si amenajare.

Dispunem de toate resursele pentru executia intregii game de lucrari de constructii

Asiguram executia gamei complete de lucrari de constructii indeplinind cele mai complexe cerinte de amenajare sau arhitectura.

Predam proiectele la termenul stabilit de beneficiari si garantam indeplinirea tuturor reglemanentarilor si cerintelor de calitate.

Proiectele realizate de noi rezista in timp fiind realizate cu materiale de calitate.

In cazul in care aveti un proiect nefinalizat din diverse motive, va putem ajuta. Punem la dispozitia atreprenorilor si dezvoltatorilor locali urmatoarele servicii:

  • inchiriere utilaje si echipamente de lucru;
  • preluarea in subantrepriza a anumitor segmente de lucrari;

Finisaje de calitate

Suntem constant implicati si atenti in calitatea finisajelor pentru tot ceea ce construim pentru ca detaliile bine puse la punct dau frumusetea unei cladiri.

Folosim echipamente si tehnologii de ultima generatie in procesul de realizare a lucrarilor pentru a realiza cladiri estetice, functionale si de o durabilitate sporita

Punem la dispozitia antreprenorilor si dezvoltatorilor imobiliari urmatoarea gama de servicii:

855e7545bf2d7558c3f6a4e2f7262647
INCHIRIERE UTILAJE CONSTRUCTII

Inchiriem toata gama de utilaje constructii: miniexcavatoare, excavatoare, buldozere si alte utilaje si echipamente de constructii

SERVICII ANTREPRIZA SI SUBANTREPRIZA

Preluam in subantrepriza a anumitor segmente de lucrari din domeniul constructiilor de cladiri industriale, comerciale sau civile precum si drumuri, poduri si platforme betonate

cf79f943faf23a72fc17989d7388e147
363126bc921d53f6e131ac1a20499805
CONSTRUCTII CIVILE

Oferim servicii complete in constructii civile

blocuri de locuinte

ansambluri rezidentiale

vile si case de vacanta

locuinte familiale

duplexuri

CONSTRUCTII COMERCIALE

Realizam orice tip de constructie comerciala:

spatii si centre comerciale

cladiri cultural sportive

cladiri de birouri

scoli si gradinite

sali de sport

sedii de firme

Parcari

Garaje

19b454258e65eb8b32f50cdcad7eb666
363126bc921d53f6e131ac1a20499805
CONSTRUCTII INDUSTRIALE

Oferim servicii complete in constructii industriale

hale

depozite

hale industriale

hale metalice

hale din beton

hale mixte